16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTragedie la Oktoberfest din Potsdam. Româncă ucisă de carusel

Tragedie la Oktoberfest din Potsdam. Româncă ucisă de carusel

Șocul tragediei petrecute la Oktoberfest din Potsdam, unde o româncă a fost ucisă de un carusel este încă profund.
Andrada C., de 29 de ani, a fost aruncată în urmă cu o săptămână la un metru distanță de braţul hidraulic al unui carusel. Mai întâi s-a prăbușit pe o balustradă, apoi a fost aruncată la pământ fără viaţă.

Zeci de persoane, printre care şi foarte mulţi minori, au privit la scena cumplită. Șase pastori au avut grijă de martori după dezastru, potrivit www.bz-berlin.de.
Potrivit cercetărilor recente, accidentul s-a petrecut dintr-o eroare umană, într-un moment în care Andrada și iubitul ei, Grigore C., de 29 de ani, controlau barele de siguranță ale pasagerilor aflaţi în carusel. Caruselul era oprit în acel moment.

Parchetul din Potsdam a deschis un dosar penal pentru omucidere din neglijenţă împotriva soției de 67 de ani a proprietarului, a fiicei acestuia de 47 de ani și a fiului de 34 de ani.

Andrada și Grigore erau angajaţi de doi ani la compania „Meyer & Sohn GbR”, proprietara caruselului.

Christoph M. (34 de ani), fiul și coproprietarul, a putut vedea ce s-a întâmplat. A intrat imediat în centrul de control și a apăsat butonul de oprire de urgență. Dar era deja prea târziu. Andrada zăcea fără viață. Mai întâi respondenții și mai târziu paramedicii și ambulanța au încercat în continuare să reînvie femeia. Degeaba …
Biroul de securitate în muncă a deschis, de asemenea, o anchetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS