Ingrediente: 4 mere, 300 g coji de portocală confiate, 1 plic gelatină, 200 g biscuiţi, 2 linguri zeamă de lămâie, 1 lingură zahăr.
Mod de preparare:
Cureţi merele de seminţe, de cotoare şi de coajă. Le tai cubuleţe, le stropeşti cu zeamă de lămâie şi le pui pe foc, într-o cratiţă. Adaugi zahărul şi amesteci. Ții la foc mic 10 minute, le dai deoparte, le laşi să se răcorească şi le amesteci cu biscuiţii sfărâmaţi. Adaugi cojile de portocală confiate şi gelatina hidratată, în prealabil, conform instrucţiunilor. Din compoziţia pe care ai obţinut- o formezi biluţe pe care le aşezi în hârtii decorative şi le
dai la frigider 4-5 ore.
Decorezi desertul după preferinţă şi imaginaţie.
(REŢETA ZILEI) Desert cu coji de portocală confiate
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei