16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjŞeful ITM Gorj, George Romanescu, susține că a fost amenințat și șantajat de o fostă angajată

Şeful ITM Gorj, George Romanescu, susține că a fost amenințat și șantajat de o fostă angajată

 George Romanescu, şeful ITM Gorj
George Romanescu, şeful ITM Gorj

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, George Romanescu, a organizat miercuri o conferință de presă unde a susținut că este urmărit și șantajat de o fostă angajată, din cauză că nu a dorit să o promoveze în funcție în cadrul ITM Gorj. Este vorba despre Nicoleta Stroe, soția polițistului Nicu Stroe, cercetat în dosarul „Mafia Permiselor“. Drept urmare, acesta a depus o plângere la poliție. Precizările inspectorului-șef al ITM Gorj vin după ce pe mailurile reprezentanților mass-media locale și centrale au fost trimise mai multe fotografii și înregistrări despre presupuse nereguli săvârșite de George Romanescu. Imaginile au fost surprinse în timp ce Romanescu primea mai multe platouri cu mâncare de la o firmă de profil din Târgu Jiu. Șeful ITM Gorj susține că acestea au fost cumpărate pentru ziua fiicei sale. Acesta a prezentat inclusiv documentele de plată, reprezentând factura pentru produsele cumpărate.
Mai mult, George Romanescu a declarat că este urmărit de câteva luni și chiar și-a găsit autoturismul avariat în parcare. Șeful ITM are și o explicație pentru gesturile fostei angajate. Nicoleta Stroe și-ar fi dorit o funcție de conducere în cadrul instituției, iar pentru că nu a obținut-o, a recurs la șantaj. Pe lângă plângerea pe care a făcut-o la organele de poliție, George Romanescu susține că a cerut și daune morale printr-o acțiune de judecată. De cealaltă parte, Nicoleta Stroe a declarat că nu-l filează pe fostul său șef și că nu știe nimic de fotografiile care au apărut în media. Și ea a depus o plângere împotriva lui Romanescu. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a început verificări în acest caz. „Eu ce am avut de spus am spus la poliţie. Dânsul m-a şantajat şi m-a ameninţat. Am fost hărţuită. Am dat declaraţie la poliţie“, a declarat Nicoleta Stroe, fost funcţionar în cadrul InspectoratuluiTeritorial de Muncă Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS