26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMatthaus este bun de gura, dar rau de plata

Matthaus este bun de gura, dar rau de plata

Fostul fotbalist german Lothar Matthaus nu si-a onorat inca promisiunea, pe care a facut-o cu ocazia meciului sau de retragere din activitatea competitionala, de a oferi in scopuri caritabile 200.000 de lire sterline. Matthaus a fost acuzat, inca din vara acestui an, ca suma promisa la meciul de retragere, care a avut loc in luna mai 2000, nu a fost inca virata asociatiilor umanitare care urma sa beneficieze de acesti bani.

Actualul antrenor al echipei Rapid Viena a spus ca aceasta „neglijenta“ este cauzata de lipsa de comunicare dintre fundatiile respective si responsabilii echipei americane New York / New Jersey Metrostars, formatie la care Matthaus a evoluat timp de aproximativ un an.

Potrivit cotidianului german Die Welt, Matthaus refuza sa plateasca aceasta suma, spre indignarea mijlocasului german al echipei Bayern München, Stefan Effenberg, a carui organizatie umanitara, „Help Me“, se afla printre beneficiarii acestei sume. Effenberg si Matthaus au facut recent obiectul unei controverse, dupa ce tehnicianul echipei Rapid Viena

i-a sfatuit de responsabilii gruparii Bayern München sa-l transfere pe Effenberg pina la sfirsitul acestui sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS