14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii, perdanţi

Podărenii, perdanţi

Victor Naicu, mulțumit de joc, nu și de rezultatul de la Bradu (foto: Alexandru Vîrtosu)
Victor Naicu, mulțumit de joc, nu și de rezultatul de la Bradu (foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C ACS Podari nu a reușit să scape de ultima poziție din clasament nici după această a 13-a rundă din Liga a III-a, seria 3. Elevii lui Victor Naicu au făcut o partidă bună pe terenul celor de la Atletic Bradu, însă argeșenii s-au impus până la urmă cu 2-1. Podărenii au deschis scorul prin Claudiu Bălan (‘52), însă soarta meciului a pecetluit-o Adelin Voinescu (‘75, ‘78).
„Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre, am şi condus… Primul gol l-am primit ușor, dintr-un corner, când noi aveam nouă jucători în careu, a fost o lovitură de cap de la șase metri. Golul doi a fost o execuție de senzație, a fost o pasă lungă spre Voinescu, stop pe piept și continuare cu foarfecă pe spate din afara careului de 16 metri la colțul lung. Ca să fac haz de necaz, a fost un gol care mi-a plăcut și mie. Consider că meritam un egal“, a declarat antrenorul Naicu.
ACS Podari: Mecea – Ciocioană, Lică, Avram, Bozgan – Sârmon, Stancu – Aria, Velica, Dragomir – Bălan. Au mai intrat: George Neacșu, Raicea, Miculaiciuc, Dumangiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS