21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan părăseşte pe Servette

Moldovan părăseşte pe Servette


Revenit in campionatul elveţian după un nou periplu la FC Nantes, fostul internaţional roman Viorel Moldovan a ameninţat că va părăsi clubul Servette Geneva, dacă nu ii vor fi achitate restanţele salariale. Moldovan a cerut să fie plătit pină pe 6 ianuarie, in caz contrar el urmind să considere că nu mai are nici o obligaţie faţă de gruparea din Ţara cantoanelor, care se confruntă cu o gravă criză financiară.

„Acest demers nu vizează declanşarea falimentului clubului, fiind vorba pur şi simplu de apărarea intereselor clientului meu, care ar avea astfel timp să-şi găsească un alt angajament inainte de 31 ianuarie, data la care se incheie perioada transferurilor“, a precizat John Dario, agentul atacantului roman care a marcat in acest sezon şase goluri pentru Servette, echipă care se află insă in partea inferioară a clasamentului şi din cauză că a fost depunctată in urma problemelor finanicare cu care se confruntă incă din campionatul trecut.

Francezul Marc Roger, preşedintele lui Servette Geneva, este angajat intr-o cursă contracronometru, deoarece nu mai are la dispoziţie decit 15 zile pentru a imbunătăţi situaţia financiară a clubului, care riscă să-şi piardă locul in prima divizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS