14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoș Crăciun a fost Pro Junior(i)

Moș Crăciun a fost Pro Junior(i)

Moş Crăciun a fost darnic cu copiii de la Pro Junior Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Moş Crăciun a fost darnic cu copiii de la Pro Junior Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Zarvă mare vineri după-amiază în balonul cu iarbă sintetică din incinta Liceului „Henri Coandă“ din cartierul Sărarilor. Peste 40 de copii ai nou-înființatului club de fotbal juvenil, Pro Junior Craiova, solicitați de antrenorii Cristi Pițiche și Mircea Popa, au venit pentru un „ultim antrenament“, mulți neștiind ce li se pregătește. Micuții s-au jucat după bunul plac, în timp ce părinții l-au așteptat pe Moș Crăciun să vină și să le înmâneze cadourile juniorilor lor. Liniștiți
într-un final de antrenori, copiii născuți în 2004, 2006 și 2007 au fost plăcut surprinși când l-au văzut pe Moș Crăciun că intră pe ușă, majoritatea începând să cânte colinde, determinându-i pe părinți să imortalizeze momentul cu telefoanele mobile. Moșul a fost instalat în careul mic de antrenorii de la Pro Junior și a început să împartă darurile micuților, pozându-se apoi cu aceștia. Plasele au fost desfăcute de îndată, iar țipetele de bucurie le-au umplut inimile părinților, care au profitat de moment și au „smuls“ și promisiunile copiilor în fața Moșului că în 2015 vor fi cuminți, vor învăța bine și vor face mari progrese la fotbal.
„Când sunt ei fericiți, suntem și noi“, a spus unul dintre părinți, în timp ce își privea flăcăul cum „devasta“ plasa, pentru a-și vedea cadoul mai repede.

„Avem juniori buni, interesați să învețe fotbal“

Pro Junior Craiova nu este un club vechi, a fost înființat în urmă cu aproximativ un an, iar antrenorii Cristi Pițiche și Mircea Popa sunt mulțumiți că au reușit să atragă la fotbal peste 40 de copii.
„Suntem la început de drum, dar am reușit să strângem 40 de copii la antrenamente, iar asta, trebuie să recunoaștem, că este mult peste așteptările noastre. Avem juniori buni, interesați să învețe fotbal, și avem speranța că vor veni în viitor și rezultatele“, a spus Mircea Popa, pentru GdS.
„Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii, iar lor le prinde foarte bine această mișcare. Au început să aibă idoli, au echipe preferate, iar eu le spun mereu că pot să ajungă și ei să evolueze la un nivel mare dacă sunt muncitori și ascultători. Îmi pare rău că astăzi (vineri – n.r.) nu au putut fi prezenți toți copiii, pentru că mulți dintre ei au plecat în vacanță cu părinții“, a afirmat Cristi Pițiche, pentru GdS.
La întâlnirea de vineri cu Moșul au fost prezenți următorii juniori: grupa 2004 – Ionuț Ștefan, Alin Brânzan, Robert Voica, Mario Mocanu, Ștefăniță Bălan, Mihai Anghelescu, Dragoș Predescu, Raul Costea, Denis Avram, Alex Vlad, Florin Călin, Ionuț Călin, Leo Tîrșăgoiu; grupa 2006 – Vlad Deliu, Șerban Gabriel Ion, Liviu Iacob, Luca Rareș, Antonio Buzatu, Sebastian Cartuș, Daniel Lungu, Mădălin Drăgușin; grupa 2007 – Robert Niță, Robert Brănișteanu, Rareș Vozaru, Mario Pițiche, Răzvan Pîrvan, Vlad Izvoranu, Albert Urîta, Alex Popa, Luca Drulă, Mihai Magîlea, Alex Radu, Eduardo Sperlea și Alex Iovan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS