16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorjencele pot sa-si puna silicoane cu plata in rate

Gorjencele pot sa-si puna silicoane cu plata in rate

Gorjencele care doresc sa aiba sinii mai mari au acum posibilitatea sa-si implanteze silicoane cu plata in rate. Un medic din Petrosani, care colaboreaza cu un cabinet privat din Tirgu Jiu, poate sa satisfaca dorintele femeilor de a arata mai bine. Medicul Sorin Bratila, de 54 de ani, lucreaza la Spitalul de Urgenta din Petrosani, fiind specialist in chirurgie plastica si reparatorie. El are o experienta de 20 de ani.

Medicul Sorin Bratila spune ca, in acest an, a avut 20 de paciente, carora le-a marit sinii cu ajutorul implanturilor cu silicoane. Dupa operatie, toate femeile au fost multumite de felul in care arata. „Toate femeile au fost multumite, pentru ca si-au implinit un vis de o viata. Noile tipuri de silicoane sint foarte rezistente, fiind garantate pe viata. Inainte mai existau probleme, in urma accidentelor de circulatie, cind pungile cu silicoane se mai spargeau, dar acum nu mai exista acest risc. Femeile pot sa alapteze si sa aiba o viata normala. Dupa implantul cu silicoane, pacientele nu au probleme“. Un implant ajunge la aproximativ 2.000 de euro, dar medicul din Petrosani a spus ca se poate face si cu plata in rate, prin credit bancar.

Sorin Bratila a declarat ca a avut solicitari nu numai de marire a sinilor, dar si de micsorare a lor: „Este vorba de femei pentru care sinii au ajuns sa fie o povara“.

Medicul din Petrosani a replantat 15 miini si picioare

Sorin Bratila a avut si alte cereri din partea femeilor: ingrosarea buzelor, modificarea nasului sau inlaturarea pungilor de sub ochi. Medicul hunedorean considera ca operatia cea mai complicata pe care a efectuat-o a fost o abdominoplastie, care a constat in scoaterea a 12 kilograme de grasime de pe burta. O alta categorie de pacienti sint cei care vor sa-si scoata tatuajele. „Vin foarte multe persoane cu tatuaje, pentru ca motiveaza ca nu ii mai primeste la scoala“, a spus Sorin Bratila. Acesta se mai poate mindri si cu faptul ca, de-a lungul carierei sale, a replantat 15 miini, brate sau picioare care fusesera taiate.

Sorin Bratila a terminat in 1975 Facultatea de Medicina Militara din Bucuresti si din 1985 face chirurgie plastica la Spitalul din Petrosani. El a spus ca nu a intentionat sa plece intr-un oras mai mare, pentru ca a avut o activitate intensa: „Am avut multe accidente de mina. Am prins toate accidentele petrecute in mina. Veneau cite 20-30 de accidentati“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS