28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea și FC Olt au viață grea în weekend

CSM Vâlcea și FC Olt au viață grea în weekend

Formațiile oltene care evoluează în Liga a II-a, seria 2, CSM Vâlcea și FC Olt Slatina, au parte de meciuri dificile sâmbătă, de la ora 11.00, în runda a 15-a.
CSM Vâlcea, fostă Damila Măciuca, primește vizita fostei CSM Vâlcea, actualmente CSM Reșița, fapt care creează unele animozități în Zăvoi, chiar dacă finanțatorul bănățenilor, Cătălin Rufă, susține că ambele combatante s-au rupt de trecut. „Va fi un meci echilibrat, deschis oricărui rezultat. Nu mai avem motive să ne mai dăm cap în cap, Timişoara este marea favorită a seriei la promovare. Nu mai sunt rivalităţi, sper să mergem împreună în play-off“, a spus, pentru liga2.ro, Cătălin Rufă.
Căpitanul vâlcenilor, Ionuţ Stoica, își dorește foarte mult victoria contra Reșiței: „Trebuie să ne mobilizăm la maximum şi să ne impunem“.
La rândul său, FC Olt Slatina se va deplasa la Poiana Câmpina, pentru o dispută cu nou-promovata Fortuna, care însă ocupă locul secund, fiind revelația seriei a doua. Partida din Prahova va fi arbitrată de o brigadă bucureșteană, formată din Cătălin Marian Pană, Cosmin Vătămanu, Mihăiță Necula, „rezerva“ Bogdan Ionuţ Anghelinei fiind din Galaţi. Observator pentru „fluierași“ a fost desemnat Dan Jiga (Bistriţa), iar de joc, Vasile Blagoe (Severin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS