17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi: Ne dorim cele trei puncte cu Ceahlăul

Fotbal – Săndoi: Ne dorim cele trei puncte cu Ceahlăul

Săndoi și Cârstea vor victoria cu Ceahlăul
Săndoi și Cârstea vor victoria cu Ceahlăul

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și tânărul mijlocaș Adrian Cârstea au prefațat întâlnirea cu Ceahlăul Piatra Neamț, programată mâine, de la ora 15.30, pe „Ion Oblemenco”, din cadrul etapei a 16-a din Liga I.
„Meciul cu Ceahlăul este un penultim pas în acest tur de campionat și trebuie să recunoaștem că rezultatele pe care le-am obținut în ultima perioadă au fost unele foarte bune. Este un joc acasă, întâlnim o echipă aflată în hora retrogradării, dar o formație periculoasă. Chiar mă gândeam că a înregistrat un rezultat surpriză în Ghencea, au reușit să câștige profitând atunci și de faptul că Stelei îi lipseau câțiva titulari, pe care i-au menajat pentru cupele europene. Ceahlăul este o echipă imprevizibilă, cu un antrenor cu experiență și poată să pună probleme. Pentru noi este importantă victoria. Ne dorim cele trei puncte și cred că în funcție de celelalte rezultate este posibil să mai urcăm în clasament, dar mai puțin ne interesează acest aspect. În continuare ne confruntăm cu probleme medicale, exact cum s-a întâmplat la jocul cu Rapid. Nu ne lasă aceste accidentări, dar sperăm să trecem peste ele, așa cum s-a întâmplat și meciurile trecute”, a declarat Emil Săndoi.
„Colegii mei și domnii antrenori m-au ajutat foarte mult, m-am integrat foarte bine în echipă. Toată lumea m-a susținut și vreau să-i răsplătesc prin evoluțiile mele”, a punctat Adrian Cârstea.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS