16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident mortal pe Centura de Nord

Accident mortal pe Centura de Nord

Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova în stare gravă, în urma unui accident violent produs aseară, în jurul orei 20.00, pe Centura de Nord a municipiului.
Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, șoferul unei Dacii 1310, care circula pe DJ 643F, dinspre comuna Ghercești către  Craiova, la intersecția cu Centura de Nord nu a acordat prioritate de trecere și a fost lovit în plin de un autoturism Rover condus dinspre Balș către Filiași de Ion Vila, de 41 de ani, din comuna doljeană Unirea.
În urma impactului, Dacia s-a răsucit de câteva ori pe șosea și s-a oprit la aproximativ 20 de metri de intersecție, iar Roverul a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în șanț. Atât șoferul Daciei, cât și doi dintre cei trei pasageri din același autoturism au fost proiectați pe asfalt. Numai un bărbat, pasager pe bancheta din spate a Daciei, a rămas în mașină, fiind scos de pompierii echipajului de descarcerare care a fost trimis la locul accidentului. Trei dintre răniți au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, iar a patra persoană, un bărbat cu vârsta de aproximativ 50 de ani, a murit la fața locului, în ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanța SMURD de a-l resuscita.
Ion Vila, șoferul Roverului, a scăpat cu câteva zgârieturi și a declarat pentru GdS că a văzut autoturismul Dacia că a oprit pentru a acorda prioritate mașinilor care circulau pe Centura de Nord, însă la un moment dat a pornit și el nu a mai putut evita impactul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS