14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele craiovene, cu gindul la victorie

Echipele craiovene, cu gindul la victorie

In esalonul trei, astazi, de la ora 14.00, se disputa etapa a zecea, runda in care cele trei echipe craiovene care se vor afla pe teren si-au propus victoria. Dupa ce etapa trecuta a pierdut prima pozitie a clasamnetului din cauza infringerii de acasa cu Stiinta CFR, Chimia Petrom ia in calcul doar varianta victoriei in confruntarea cu codasa clasamentului, Petrolul Ticleni. Pentru „chimisti“, doua infringeri consecutive sint deja prea mult, asa ca elevii lui Diaconu sint decisi sa-si spele toate pacatele in disputa cu „petrolistii“ gorjeni. Nu trebuie insa uitat faptul ca echipa din Ticleni s-a intors cu toate punctele din ultima deplasare in Banie (1-0 cu Stiinta CFR, in etapa a opta), iar gruparea de pe „Combinat“ are doi jucatori suspendati, Apostol si Suciu, eliminati in runda trecuta.

Meci greu vor avea si „militarii“ lui Gusatu, care se deplaseaza la Corabia, pentru intilnirea cu Progresul din localitate. Armata nu sta deloc bine in clasament, locul zece, cu patru puncte si -2 la „adevar“, si va avea de infruntat o echipa aflata pe pozitia a patra a ierarhiei, avind 12 puncte si +3 in dreptul „adevarului“.

Tehnicianul Mugurel Gusatu este extrem de suparat din cauza lipsei de rezultate, mai ales ca elevii sai isi creeaza destule ocazii de poarta, pe care nu le fructifica, esecurile venind pe seama greselilor din defensiva, si se gindeste la demisie daca nu vor veni si victoriile. Iar prima s-ar putea consemna astazi, cind craiovenii sint in formula completa, singura schimbare fiind cea a portarului Petrescu, vinovat la citeva goluri, acesta urmind sa fie inlocuit de noul venit Poenaru.

In fine, echipa Scolii de Fotbal „Gica Popescu“ va avea mult de furca pe teren propriu cu ambitioasa echipa CSM Vilcea, gruparea care ocupa locul doi in clasament si care are ca obiectiv promovarea. „Scolarii“ lui Nelu Petrisor au insa un moral excelent dupa victoria din etapa precedenta, 2-1, la Scornicesti, si, daca prind o zi buna, sint capabili sa dea peste cap socotelile adversarilor.

Iata programul complet al meciurilor care se disputa astazi, in seria a V-a: Chimia – Petrolul Ticleni, Progresul Corabia – Armata, CS „Gica Popescu“ – CSM Vilcea, Senaco Novaci – FC Olt Scornicesti. Echipele Universitatea II, Stiinta CFR si Oltchim Vilcea stau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS