19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSocietatile profitabile din Mehedinti, premiate de Camera de Comert si Industrie

Societatile profitabile din Mehedinti, premiate de Camera de Comert si Industrie

Criteriul de departajare a fost constanta performantei economice

Camera de Comert si Industrie Mehedinti a premiat la sfirsitul saptaminii cele mai profitabile societati comerciale, in urma analizei rezultatelor economico-financiare.

Criteriile de departajare au fost cifra de afaceri, numarul de angajati, profitul brut, volumul exportului, volumul marfurilor vindute si, nu in ultimul rind, performantele economice.

Criteriul de departajare decisiv a fost constanta performantei economice obtinute in ultimii trei ani de activitate, dar s-au avut in vedere calitatea managementului si performantele de marketing. Topul firmelor din Mehedinti a fost elaborat in functie de dimensiunea fiecarui agent economic – intreprinderi mici, medii si mari, pe domenii de activitate distincte.

„In functie de cifra de afaceri, locul intii a fost acordat Santierului Naval SEVERNAV SA Drobeta Turnu Severin, locul doi fiind ocupat de SC CELROM SA; la Sectiunea industria produselor primare – intreprinderi mijlocii, primul loc a fost ocupat de SC RADICAL PROD TRANS SRL; la Sectiunea industria metalelor si constructiilor metalice – microintreprinderi, locul intii a fost obtinut de SC WORLD SERVICE SRL, in timp ce, la aceeasi sectiune, dar la categoria intreprinderilor mici, prima pozitie a fost ocupata de societatea ZIMBRUL SRL.

Societatea Cazanele SA Orsova a obtinut primul loc la Sectiunea industrie usoara – intreprinderi mari, actiunea fiind un mijloc de a face cunoscut pe plan intern si international firmele din Mehedinti, care au obtinut rezultate deosebite in activitatea desfasurata“, a spus Nicolae Tudorescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS