14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncepe calvarul pentru găzari

Începe calvarul pentru găzari

Liga a II-a
UTA Arad – Gaz Metan Severin

Stadion „Francisc Neumann“, astăzi, ora 18.00.
Formații probabile:
UTA:
Smaranda – Bălan, Pocuca, Varga, Siminic – Chindriş, Ignea – Hidişan, Ali Tolmbaye, Purece – Drăghici. Antrenor: Roland Nagy.
Severin: Ștețca – Vigariu, Bălău, Vârtic, Crușoveanu – Neacșa, Olah, Mitic, Șaim – Boroiban, Coțan. Antrenor: Cosmin Bodea.
Vor arbitra: O. Dumitrică – F. Tunyogi, Ov. Timar.

După aproape două săptămâni de pregătiri, Gaz Metan Severin revine în forță în campionat, programul competițional fiind de calvar. Astăzi, de la ora 18.00, Alin Vigariu și colegii săi vor juca, în deplasare, cu UTA, la Arad, întrucât „Bătrâna Doamnă“ a scăpat de o suspendare a terenului propriu după incidentele de la meciul cu FC Timișoara, din etapa a 6-a. Jucând astăzi și nu mâine, cum ar fi trebuit, găzarii au câștigat o zi pentru pregătirea meciului cu Gloria Bistrița, „restanța“ din etapa a 8-a urmând să se dispute marți, de la ora 16.30 (Digi Sport), și nu de la ora 11.00, cum era prevăzută inițial. După aceste două partide extrem de dificile, atât din punct de vedere al valorii adversarilor, cât și al distanțelor străbătute, trupa lui Cosmin Bodea va reveni acasă pentru o scurtă perioadă, urmând să o întâlnească pe „Municipal“ pe FC Maramureș (sâmbătă, 22 octombrie). Nu vor avea timp să respire nici după această confruntare. Găzarii vor urca în autocar și vor pleca spre Capitală, unde marți (25 octombrie), de la ora 20.45 (Pro TV), o vor întâlni pe Dinamo în optimile Cupei României. Drumețiile nu se opresc aici. De la București vor pleca spre Oradea, unde urmează o confruntare cu Luceafărul (sâmbătă, 29 octombrie) și abia după acest meci, din etapa a 11-a, găzarii pot să-și tragă sufletul.
„Parcă suntem cireșarii. Ne punem în autocar și vizităm toată țara. O să fie dificil, dar de-aia ne-am adunat, ca să jucăm fotbal. Vom merge la victorie în fiecare meci, dar acum să vedem ce-o ieși“, a declarat Răzvan Lupu, președintele formației Gaz Metan Severin.

Bodea e optimist

Pentru tehnicianul oltenilor, Cosmin Bodea, partida de la Arad, cu UTA, este privită cu optimism, obiectivul stabilit de acesta fiind contabilizarea a cel puțin un punct. „Ne aşteaptă un meci foarte greu la Arad. Noi mergem să facem un joc bun, în urma căruia să obţinem un rezultat pozitiv, pentru a face uitat eşecul cu Alba Iulia. Toată lumea e aptă din punct de vedere fizic. Ne putem baza şi pe jucătorii care au fost suspendaţi rundele trecute, cu excepţia lui Cosic, care mai are de ispăşit o etapă“, a declarat Bodea.
Această dorinţă de victorie se regăsește și în tabăra gazdelor, arădenii propunându-și maximum de puncte din meciurile cu Gaz Metan Severin și Gloria Bistrița, în caz contrar, îl vor pierde pe antrenorul principal, Roland Nagy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS