14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPauză la primărie

Pauză la primărie

Majoritatea funcţionarilor din Primăria Craiova a întrerupt activitatea ieri-dimineaţă, în semn de protest faţă de reducerea salariilor. În jurul orei 11.00, unii dintre angajaţii instituţiei au început să formeze grupuri-grupuri în sediul de la Palace al Primăriei Craiova. Oamenii nu au venit cu mâna goală, ci au adus cu ei fluturaşii de salarii, unele arătând la total cifre mai mici de 500 de lei.
„Cine mai poate trăi cu aceşti bani în ziua de azi? Am oprit lucrul ca să ne exprimăm dezabrobarea faţă de reducerile salariale. Nemulţumirea e din ce în ce mai mare pe măsură ce trece timpul şi neajunsurile se adună. A fost ceva spontan. Ne-am gândit că este un prilej să fim alături de colegii bugetari care protestează de ieri (miercuri – n.r.)“, a spus o angajată a Primăriei Craiova.
Potrivit liderului de sindicat de la primărie, toţi angajaţii şi-au întrerupt activitatea la un moment dat, chiar dacă nu s-au strâns la Palace. După aproximativ o oră de la semnalul de oprire a activităţii, funcţionarii şi-au reluat lucrul. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII