23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Scurte ştiri

Demis Roussos revine în concert în România
Demis Roussos va susţine un concert extraordinar de Sărbători, la Sala Palatului din Bucureşti, vineri, 4 decembrie. Artistul revine în România pentru a treia oară, pregătit cu un repertoriu care va cuprinde şi piese de pe ultimul său material „Demis“. Albumul poate fi privit ca o întoarcere la rădăcini, amintind de legendarele hituri ale celor de la Aphrodite’s Child, trupa de suflet a lui Demis Roussos, nealterând însă sunetul extrem de actual de rock britanic.

Mirela MARINESCU

El Negro duce „Antipanica“ la Roma
El Negro se mută cu mic şi mare peste graniţe, în acest weekend, pentru un concert cu emoţii la Roma, în cadrul unui eveniment organizat de primăria din localitate (Musei in Musica). Băieţii vor rescrie atmosfera tipic jamaicană şi vor cânta alături de fani cunoscutele hituri „Lasă-mă“ şi „Lumina la baie“, de pe cel mai recent album, „Antipanica“. Acesta conţine 14 piese reggae, cu textele care variază ca stare de implicare, pornind de la mesaje sociale şi până la versuri simple şi haioase.

Mirela MARINESCU

Pelicula „Tintin“, finalizată în 2011
Filmările la pelicula „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn“, regizată de Steven Spielberg, au fost finalizate, însă procesul de animaţie computerizată va dura doi ani, potrivit producătorului filmului, Peter Jackson, informează BBC.
„Tintin este minunat. Este gata. Este filmat şi acum îl transformăm într-o peliculă adevărată. Aşa că filmul există, dar în stare neprelucrată“, a declarat Peter Jackson, prezent la Londra pentru premiera de gală a celui mai recent film al său, „The Lovely Bones“. Pelicula îl are ca protagonist pe tânărul jurnalist Tintin – personaj de benzi desenate creat în 1929 de belgianul Herge (Georges Remi).

NewsIn

Florentina Opriş şi-a petrecut un weekend în… copac
Florentina Opriş, gazda emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă“, a avut ocazia de a trăi una dintre fanteziile copilăriei: şi-a petrecut un weekend într-o căsuţă construită în copac.
„Pensiunea, care îşi datorează designul inedit unui cuplu de tineri cu multe idei valoroase, este o combinaţie perfectă între construcţia deosebită şi peisajul de vis. Căsuţa în care am stat dispune de tot confortul unei cabane şi are vedere spre Munţii Bucegi. Este o privelişte superbă!“, povesteşte vedeta de la Prima TV.

Mirela MARINESCU

Romanul lui King, inspiraţie pentru Spielberg
Cineastul american Steven Spielberg va realiza un film al cărui scenariu va fi inspirat de „Under the Dome“, cel mai nou roman semnat de maestrul literaturii horror, Stephen King. Filmul va fi o miniserie pentru televiziune. Cei doi au mai colaborat când Spielberg a ecranizat romanul „The Talisman“, lansat de King în 1984. Recunoscut ca unul dintre cei mai valoroşi scriitori americani ai ultimelor decenii, deopotrivă original şi prolific, Stephen King a semnat numeroase romane şi povestiri care au inspirat filme de succes – „The Shining“, „Children of the Corn“, „Misery“ sau „The Green Mile“. Cel mai elogiat film făcut după o scriere a sa este însă „The Shawshank Redemption“, cu Tim Robbins şi Morgan Freeman, peliculă care a avut şapte nominalizări la Oscar în 1995.    

NewsIn

Robin Williams s-a întors la stand-up comedy
Reputatul actor american Robin Williams s-a întors pe scena de stand-up comedy, după o pauză forţată de şapte ani. Revenirea lui Williams a fost marcată printr-un spectacol în care actorul a făcut referire în textele sale atât la propriile probleme, cât şi la subiecte din actualitatea politică americană.  Afecţiunea sa cardiacă, pentru care a fost nevoit să se opereze în martie, a fost ironizată de Williams cu un umor pe cât de caustic, pe atât de proaspăt. În vârstă de 58 de ani, Williams este unul dintre cei mai apreciaţi actori americani ai ultimelor decenii, premiat cu Oscar, în 1997, pentru rolul din „Good Will Hunting“.   

NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS