Ingrediente: 2 felii de bacon, tăiate cubuleţe, 100 g de spaghete, unt nesărat, 100 g parmezan dat pe răzătoare, 2 linguri de pătrunjel tocat, un ou, sare, piper.
Mod de preparare:
Căliţi baconul într-o tigaie medie, până când devine crocant, apoi lăsaţi-l să se scurgă de grăsime. Între timp, fierbeţi spaghetele în apă fierbinte cu sare, scurgeţi-le şi păstraţi o treime din apa în care au fiert. În tigaia în care aţi prăjit baconul lăsaţi doar două linguriţe de grăsime, adăugaţi untul şi topiţi-l la foc mediu. Puneţi în tigaie spaghetele, apa în care au fiert pastele, parmezanul şi sare după gust. Lăsaţi totul pe foc, amestecând continuu, până când sosul se îngroaşă (2-3 minute). Adăugaţi baconul şi o lingură de pătrunjel tocat. Condimentaţi cu sare şi piper după gust. Spargeţi apoi un ou într-o cană, şi puneţi-l uşor în apă. Fierbeţi oul la foc mic timp de 2-3 minute, până când albuşul se întăreşte, iar gălbenuşul rămâne moale. Puneţi oul peste paste şi înainte de servire presăraţi şi restul de pătrunjel.
Paste carbonara cu ou
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei