14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Vătăjelu este la Praga și urmează să semneze cu Sparta

Fotbal / Vătăjelu este la Praga și urmează să semneze cu Sparta

Căpitanul formației CS Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, este foarte aproape de un transfer important, urmând să semneze în aceste zile cu Sparta Praga. Fundașul oltean se află acum în capitala Cehiei și va fi supus testelor medicale, urmând apoi să parafeze înțelegerea cu Sparta, club care va achita grupării din Bănie 1.400.000 euro.
„Sunt la Praga acum și o să efectuez vizita medicală. Încă nu știu când o să semnez, dar sigur se va întâmpla până de Revelion. Sper să fie bine pentru toată lumea”, a declarat astăzi, Bogdan Vătăjelu, pentru GdS.
Bogdan Vătăjelu are 23 de ani și 1,71 metri și a ajuns la CS Universitatea Craiova de la Metalul Reșița în schimbul a 250.000 de euro, fiind unul dintre titularii indiscutabili din 2014 și până acum. Vătăjelu a mai evoluat în cariera sa la Steaua II București și CSM Râmnicu Vâlcea, cochetând și cu echipa națională a României.
Sparta Praga este un club fondat în 1893 și este gruparea cea mai de succes din Cehia, având 36 de titluri naționale. În prezent, Sparta îl are antrenor principal pe Tomáš Požár și ocupă locul trei în 1.Liga, cu 32 de puncte, după Viktoria Plzen (36) și Slavia Praga (35). Sparta este angrenată și în competițiile europene, urmând să o întâlnească în 16-imile Ligii Europa pe FK Rostok.

UPDATE: Vătăjelu a semnat un contract valabil pe trei ani și jumătate cu Sparta Praga. Pentru mai multe amănunte, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS