28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / AC Milan a câștigat Supercupa Italiei

Fotbal / AC Milan a câștigat Supercupa Italiei

Formația AC Milan a câștigat Supercupa Italiei după ce s-a impus vineri, pe stadionul „Jassim Bin Hamad“ din Doha, la penaltiuri, cu 5-4, în fața campioanei Juventus Torino.
Torinezii au deschis scorul în minutul 18 prin Chiellini, care a reluat cu piciorul, din centrul careului mare, o centrare venită din corner, de pe stânga, de la Pjanic.
„Diavolii“ au replicat în minutul 38, când Bonaventura a reluat cu capul, la colțul lung, o centrare venită de pe dreapta de la Suso.
După primele 90 de minute scorul a fost egal, astfel că jocul a avut nevoie de două reprize suplimentare. Nu s-a marcat nici așa, astfel că s-a trecut la loviturile de departajare.
La „loteria“ penltiurilor a avut câștig de cauză AC Milan, cu scorul de 4-3.
Pentru „diavoli“ au marcat Bonaventura, Kucka, Suso și Pasalic și a ratat Lapadula.
Pentru Juve au punctat Marchisio, Higuain și Khedira și au ratat Mandzukic și Dybala.
Juventus: Buffon – Lichsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro (32, Evra) – Khedira, Marchisio, Sturaro (79, Lemina), Pjanic (67, Dybala) – Higuain, Mandzukic. Antrenor: Maximiliano Allegri.
AC Milan: Donnarumma – Abate (1-0, Antonelli), Paletta, Romagnoli, De Sciglio – Kukha, Locatelli (74, Pasalic), Bertolacci – Suso, Bacca (102, Lapadula), Bonaventura. Vicenzo Montella.
Cartonașe galbene: Lichteiner / Ramagnoli, Kucka, De Sciglio, Higuain.
Au arbitrat: A. Damato – R. Di Fiore, A. Giallatini.
Pentru AC Milan aceasta este a șaptea Supercupă câștigată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS