17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): SCM Craiova, învinsă de Bistrița

Handbal (f): SCM Craiova, învinsă de Bistrița

 

Cristina Zamfir (în albastru) au înregistrat o înfrângere surprinzătoare (foto: Daniela Mitroi-Ochea)

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a suferit aseară prima înfrângere din noul sezon din Liga Națională. Oltencele au fost învinse pe teren propriu de nou promovata CSM Bistrița, cu scorul de 25-22 (15-13), în etapa a doua.

Pentru Craiova au marcat: Zamfir 5, Apipie 5, Nikolic 4, Ardean 3, Landre 3, Trifunovic 1, Șelaru 1. Au mai jucat: Paşca, Dumanska, Stanciu, Băbeanu, Andrei, Ianaşi.

„A fost un început extrem de nefast acasă la noi, îmi pare rău pentru public, nu avem nici un fel de scuză, atitudinea şi performanţa noastră au fost mult sub aşteptările lor. O să încercăm să abordăm puţin diferit şi pregătirea şi psihologicul şi sperăm că în meciul următor să arătăm cu totul altfel. Bistriţa nu ne-a surprins absolut deloc. M-a surprins altceva, însă nu vreau să mă scuz, că nu are rost. Şi cu ei cu tot trebuia să le dăm cu sala în cap, între ghilimele. Atitudinea noastră a fost nefastă şi performanţa, ca joc, aceeaşi”, a declarat antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea la finalul partidei.

În etapa a treia, Craiova va juca în deplasare cu Unirea Slobozia, meciul fiind programat miercuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS