22.8 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U a mai pierdut un punct, dar rămâne pe primul loc

SCM-U a mai pierdut un punct, dar rămâne pe primul loc

IMG_9886

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a fost aproape să piardă al doilea meci din acest sezon al Diviziei A1. Oltenii s-au chinuit sâmbătă, pe teren propriu, cu Tricolorul Ploieşti. Elevii lui Dănuţ Pascu s-au impus cu scorul de 3-2 (21-25, 25-17, 26-24, 24-26, 15-11) şi, deşi au pierdut un punct, au fost avantajaţi de un rezultat dintr-un alt joc din runda a 19-a.
Explorări Baia Mare a învins, tot cu 3-2, pe ACSVM Zalău, iar oltenii rămân pe primul loc, având cu trei puncte mai mult decât echipa din Zalău şi cu patru puncte mai mult decât Baia Mare, formaţia de pe locul trei.

Pascu: Ne-am făcut singuri viaţa grea

Jucătorii craioveni au exasperat publicul prezent în Polivalentă, dar şi pe antrenorul Dan Pascu, care nu înţelege cum au putut greşi cu uşurinţă de atât de multe ori. „Nu reuşim să ne concentrăm. În tot campionatul nu am greşit mingi aşa de uşoare ca astăzi. La un moment dat, chiar s-au ciocnit doi jucători de-ai noştri în teren. Ne-am făcut singuri viaţa grea! Nu reuşim să rămânem concentraţi de la începutul până la sfârşitul unui meci. Dar, pe undeva, este normal, suntem pe finalul returului, s-a acumulat oboseală fizică și psihică. Totuşi, nu vreau să minimalizez eforturile jucătorilor noştri, pentru că, până la urmă, am câştigat şi este o victorie meritată“, a concluzionat Pascu. Miercuri este etapă intermediară, iar SCM-U Craiova va juca în deplasare cu Volei Club Caransebeş.
Şi voleibalistele de la SCM-U Craiova au jucat în Banat sâmbătă şi au fost învinse cu 3-1 (25-19, 21-25, 25-16, 25-11) de CSM Lugoj, în etapa a 20-a din Divizia A1. Craiova rămâne pe locul zece, cu 14 puncte, iar runda următoare va evolua pe teren propriu, cu Unic LPS Piatra Neamţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS