16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, învinsă de Iaşi cu arbitrul Avram

Pandurii, învinsă de Iaşi cu arbitrul Avram

Nuno Viveiros (în alb) a obţinut un penalti nesperat cu Pandurii (foto: prosport.ro)
Nuno Viveiros (în alb) a obţinut un penalti nesperat cu Pandurii (foto: prosport.ro)

Pandurii Târgu Jiu a pierdut în această seară, scor 0-1, în Moldova, în faţa formaţiei CSMS Iaşi, aceasta fiind prima partidă a etapei a 17-a din Liga I. Gorjenii au fost învinşi în urma unui penalti acordat greşit de „centralul” Marius Avram, care a mutat faultul comis asupra lui Nuno Viveros din afara careului de 16 metri în suprafaţa de pedeapsă. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Golubovic (’27).

CSMS Iaşi: Grahovac – I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Bădic – Ciucă, Enescu (’84, Creţu) – Viveiros (’46, Boşoi), V. Gheorghe, Bole – Golubovic. Antrenor: Edi Iordănescu.
Pandurii: Mingote – Unguruşan (’85, V. Munteanu), Filipetto, Vasco, Momcilovic – Mrzljak, Droppa (’76, Wellington) – Răduţ, Nistor, Nicoară (’67, Ciucur) – Hora. Antrenor: Nicolo Napoli.
Cartonaşe galbene: Vasile Gheorghe ’29, Viveiros ’32 / Mingote ’28, Răduţ ’33.

Au arbitrat: Marius Avram – Marius Nicoară, Dragoş Iliescu; Florin Andrei.

Observatori: Marian Dorobanţu, Marcel Vasile.

 

Edi Iordănescu: Noi nu vrem titlul, vrem să jucăm fotbal

 

La finalul jocului, antrenorul echipei Pandurii, Edi Iordănescu, a acuzat maniera de arbitraj, considerând văduvit rezultatul de la Iaşi.

„Mi-ar plăcea să pot să vorbesc despre fotbal, asta este meseria mea, să pregătesc o echipă de fotbal. Din păcate trebuie să vorbesc despre altele. Fac apel să se analizeze fazele şi măcar să nu fiu suspendat, că nu am de ce. Nu ştiu cum nu a putut să vadă că a fost un fault cu doi metri în afara careului. Din punctul meu de vedere e un rezultat stabilit de arbitri. Nu vreau să spun că a fost rea-voinţă! Noi nu vrem titlul, nu vrem locul nimănui, vrem să jucăm fotbal şi vrem să fim lăsaţi să jucăm fotbal. Nu mă bucură deloc dacă brigada de azi va fi suspendată. Nu vrem titlul, nu vrem nimic, lăsaţi-ne să jucăm fotbal! Şi în etapa trecută, tot fără rea-voinţă, au fost două offside-uri nesemnalizate împotriva voastră”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS