22.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi și Bancu își doresc victoria cu ASA Târgu Mureș

Fotbal – Săndoi și Bancu își doresc victoria cu ASA Târgu Mureș

Emil Săndoi și Nicușor Bancu sunt optimiști înaintea meciului cu ASA Târgu Mureș (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi și Nicușor Bancu sunt optimiști înaintea meciului cu ASA Târgu Mureș (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și mijlocașul Nicușor Bancu au prefațat întâlnirea cu ASA Târgu Mureș, din etapa a 17-a a Ligii I, programată duminică, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv”. Cei doi au spus la unison că va fi o dispută dificilă, pe care speră să o câștige, dar că nu este decisivă cu privire la calificarea în play-off-ul competiției.
„Mai sunt zece etape de jucat, nu este un joc decisiv pentru accederea în play-off. Decisivă va fi ultima etapă, când se va trage linie. Asta nu înseamnă că nu este un joc important pentru configurația clasamentului. Este o partidă între două echipe care aspiră la o prezență în play-off, formații bune ale campionatului, pe care sperăm să o câștigăm”, a spus Emil Săndoi.
„Nu este un meci decisiv, mai sunt zece etape și noi trebuie să luăm fiecare joc în parte și să câștigăm cât mai multe puncte. Noi suntem convinși că la sfârșitul sezonului regulat ne vom clasa pe unul din primele șase locuri”, a punctat Nicușor Bancu.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS