21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Podari nu a confirmat

CS Podari nu a confirmat

Podărenii (în alb) au dezamăgit cu SCM Piteşti
Podărenii (în alb) au dezamăgit cu SCM Piteşti

Formația CS Podari a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-2, întâlnirea cu SCM Pitești, din cadrul etapei a 10-a din Liga a III-a, seria 3. Gruparea doljeană a deschis scorul rapid, prin cel mai în formă jucător al său, Olivian Surugiu, care a transformat fără emoții un penalti dictat în urma unui henț în careu, comis de un apărător piteștean (’45). Elevii lui Dragoș Bon nu s-au bucurat prea mult de avantaj, pentru că Ștefănescu a restabilit egalitatea în minutul 10. După pauză CS Podari a căutat golul doi, numai că nu l-a dat, ci l-a primit, oaspeții înscriind prin Andrei David dintr-o lovitură de la 11 metri, acordat tot în urma unui henț în suprafața de pedeapsă (’70).
ACS Podari: Mecea – Ciocioană, Dună, Dreșcă, Marinoiu – Șt. Stancu, Șerban – Surugiu, Badea, Preda – Neacșu (’85, Raicea). Antrenor: Dragoș Bon.
SCM Pitești: Udeanu – Mihăescu, Ștefănescu, Pâslaru, Vladu – Mateescu (’85, Lircă), Săndulescu – An. David (’76, Alexe), R. Neagoe, Voinescu – Albu(’46, Lupu). Antrenor: Constantin Schumacher.
În urma acestui insucces, CS Podari a rămas pe locul nouă în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, iar în etapa viitoare va juca pe terenul celor de la Concordia II Chiajna, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 14.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS