15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pandurii va intra pe mâna lui Edi Iordănescu și Eugen Pîrvulescu

Fotbal – Pandurii va intra pe mâna lui Edi Iordănescu și Eugen Pîrvulescu

Edi Iordănescu va face echipă cu Eugen Pîrvulescu la Pandurii
Edi Iordănescu va face echipă cu Eugen Pîrvulescu la Pandurii

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că în după-amiaza acestei zile va avea loc întâlnirea cu Edi Iordănescu şi Eugen Pîrvulescu, care vor deveni antrenorul, respectiv preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu, informează Digi Sport. „Ne vom întâlni astăzi cu Edi Iordănescu şi cu Eugen Pîrvulescu. Am discutat deja cu antrenorul principal, Edi Iordănescu, primul obiectiv este să nu retrogradăm şi, ca obiectiv secundar, să gândim o motivare pentru a obţine un loc nu mai jos de opt, că nu se mai poate altfel”, a precizat Călinoiu.

Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Petre Grigoraș, care a demisionat săptămâna trecută din postura de antrenor al pandurilor.

La finalul turului de campionat, Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 12 (ultimul care asigură menţinerea în eşalonul de elită) în clasamentul Ligii I, din 17 meciuri disputate având patru victorii, şase egaluri şi şapte înfrângeri, cu 18 puncte.

UPDATE: Edi Iordănescu și Eugen Pîrvulescu au fost prezentați oficial în cadrul unei conferințe de presă. Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

Edi Iordănescu și Eugen Pârvulescu trebuie să scoată Pandurii din impas
Edi Iordănescu și Eugen Pârvulescu trebuie să scoată Pandurii din impas

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS