19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Nofitovici: Vor veni şi golurile

Fotbal – Nofitovici: Vor veni şi golurile

Formația CSM Vâlcea a părăsit ieri Cupa României, după ce a fost învinsă în 16-imi, pe teren propriu, cu 1-0 (Mugurel Dedu ‘2), de CSMS Iași, dar oltenii nu sunt supărați, considerând că au făcut o partidă bună cu ultima clasată în Liga I.

„S-a tot spus că Poli Iaşi vine cu rezervele la Vâlcea, dar aţi văzut că am întâlnit o formaţie cu mulţi titulari de anul trecut. În plus a fost şi Wesley Lopes, un fotbalist foarte important. Eu cred că am practicat un joc care se poate ridica la nivelul Ligii I. Am început de la 0-1 şi ne-a fost greu să remontăm, dar până la urmă am întâlnit o formaţie din primul eşalon care ştie să se apere. Ne-am dorit foarte mult să mergem mai departe, să întâlnim o echipă cu nume în fotbalul românesc, dar din păcate nu am reuşit. Am adus în dese rânduri mingea în faţa porţii, dar încă ne lipseşte luciditatea în ultimii 20 de metri. Vor veni şi golurile, veţi vedea“, a spus „secundul” vâlcenilor Fane Nofitovici, conform site-ului oficial.
De partea cealaltă, tehnicianul ieşenilor, Ionuţ Chirilă, a lăudat echipa gazdă şi a spus că victoria s-a decis printr-o execuţie de excepţie: „A fost o partidă pe care noi am tratat-o serios. Am suferit mult la omogenitate, era şi normal din moment ce sunt fotbalişti care nu au jucat niciodată împreună. Vâlcea are o echipă omogenă şi valoroasă care, cu siguranţă, poate să promoveze în Liga I. Eu le-am spus jucătorilor că azi (marți – n.r.) trebuie să decidă spiritul de echipă şi realizările individuale. Aşa a şi fost, am marcat singurul gol al meciului dintr-o execuţie de excepţie. Am fost mai maturi şi experimentaţi în duelurile de unu la unu, chiar dacă am întâlnit o echipă care a pus presiune şi pe care o felicit. La Vâlcea e o echipă frumoasă, într-un oraş frumos”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS