19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSlatina și Vâlcea, puse la încercare

Slatina și Vâlcea, puse la încercare

Divizionarele secunde FC Olt Slatina și CSM Vâlcea nu vor avea parte de partide ușoare în etapa a doua a Ligii a II-a, seria 2, programată sâmbătă, de la ora 11.00.
Slătinenii vor primi vizita nou-promovatei FC Caransebeș, iar obiectivul trupei antrenate de Dan Oprescu este foarte clar: obținerea tuturor celor trei puncte. Cu această ocazie ar putea debuta în tricoul alb-vișiniu și ultimii trei jucători transferați, fiind vorba despre portarul Nuno Claro (ex-ACS Poli Timișoara), fundaşul dreapta Aleksandar Radovic (ex-CSMS Iaşi) și mijlocașul Daniel Rogoveanu (ex-ACS Poli Timișoara).

Niculescu revine
în Zăvoi ca adversar

Un duel interesant se va disputa pe „Municipalul“ din Zăvoi, unde CSM Vâlcea o va întâlni pe CS Mioveni, echipă antrenată de fostul tehnician al oltenilor, Claudiu Niculescu.
„Ne aşteaptă un meci foarte dificil, jucăm împotriva unei echipe al cărei obiectiv principal este promovarea în Liga I. La prima vedere s-ar putea spune că ei sunt favoriţi în acest meci, însă noi mergem la Vâlcea să ne întoarcem cu punct sau puncte şi cred că putem realiza acest lucru. Nu va fi un meci special pentru mine chiar dacă am antrenat un an şi jumătate acolo“, a declarat Niculescu, pentru csmioveni.ro.
„În rundele pe care le vom disputa cu CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara este foarte important să scoatem maximum de puncte. Din fericire, nu avem probleme de lot şi este important ca acei care vor intra pe teren să joace foarte bine, să avem curaj. Dacă vom juca la adevărata valoare, nu avem cum să nu câştigăm cu Mioveniul“, a spus antrenorul vâlcenilor, Erik Lincar, pentru site-ul clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS