28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua debutează în Liga Campionilor

Steaua debutează în Liga Campionilor

Campioana României, Steaua Bucureşti, joacă astăzi, de la ora 20.45 (Digi Sport), pe Arena Naţională, în compania macedonenilor de la Vardar Skopje, într-o partidă contând pentru prima manşă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
Oaspeţii, deşi nu au nume mari în echipă şi recunosc că pornesc cu şansa a doua în disputa de la Bucureşti, au declarat că vin să joace un fotbal ofensiv şi că vor încerca să dea peste cap calculele de pe hârtie.
„Vardar va juca ofensiv, asta este filozofia noastră. Vom avea grijă şi îi vom responsabiliza pe jucători pentru a nu neglija defensiva, dar intenţiile noastre vor fi ofensive. Nu sunt multe de spus, ei sunt favoriţi dacă ne uităm la bani, la bugetul clubului. Dar asta doar până la startul meciului, după acel moment totul va porni de la zero. Suntem pregătiţi pentru această provocare, cred că va ieşi bine pentru noi“, a declarat Blagoja Milevski, antrenorul macedonenilor.
În tabăra română domneşte optimismul şi liniştea, steliştii fiind foarte „zgârciţi“ în declaraţii. „Jucăm pe teren propriu şi nu avem voie să ratăm victoria. Sper să facem un joc cel puţin la fel de bun precum cel cu Petrolul, din Supercupa României, şi să ne asigurăm calificarea încă de pe acum“, a spus Alexandru Bourceanu, la GSP TV.
Meciul Steaua – Vardar Skopje va fi arbitrat de o brigadă din Cehia. La centru va fi Radek Prihoda, iar asistenţii sunt Patrik Filipek şi Petr Blazej, rezervă fiind Jirí Jech.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS