28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportKubanul lui Dan Petrescu, de nerecunoscut

Kubanul lui Dan Petrescu, de nerecunoscut

Echipa pregătită de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, a pierdut sâmbătă partida disputată pe teren propriu în faţa celor de la Tom Tomsk în etapa a 17-a din campionatul Rusiei. Tom Tomsk s-a impus cu 3-1 prin golurile lui Smirnov ‘37 şi Golisev ‘62, ‘71 (penalti), pentru Kuban marcând Davidov, în minutul 59, din penalti. Gigel Bucur a fost integralist, iar Dacian Varga nu a jucat pentru formaţia lui Dan Petrescu.
Pentru Kuban Krasnodar, aceasta a fost a patra înfrângere în ultimele cinci meciuri şi ocupă locul şase în clasament, cu 24 de puncte, lidera la zi fiind ŢSKA Moscova, cu 37 de puncte.
„Sunt dezamăgit, nu aveam voie să jucăm aşa. Jucătorii sunt vinovaţi, dar şi eu sunt răspunzător pentru această înfrângere. De vină e şi pauza asta prea lungă. Ne-a scos din ritm. Oaspeţii au şutat de patru ori şi au dat trei goluri. Noi am tras din toate poziţiile, dar nu am nimerit poarta. Dar am mai fost în aşa situaţii dificile şi trebuie să ne ridicăm şi să mergem mai departe. Cu Spartak voi avea dificultăţi în a alcătui o echipă, dar sper ca unul sau doi tineri să aducă sânge proaspăt. După cum am jucat acum, avem nevoie de 11 jucători. Zorah, Varga şi Kulik au jucat cele mai multe meciuri în prima parte a sezonului. Sper ca transferul lui Varga să se facă în cele din urmă“, a declarat Dan Petrescu, conform Sport.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS