22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGăman: Ne-am dezamăgit suporterii, nu îi merităm

Găman: Ne-am dezamăgit suporterii, nu îi merităm

Valerică Găman dă apă la moară celor care susţin că Ştiinţa are galerie şi antrenor de nota zece, dar echipa nu este încă la nivelul aşteptărilor, dovedindu-şi limitele în meciul cu Oţelul.

Universitatea Craiova a pierdut duelul cu liderul Ligii I şi şansa de a-şi face fericiţi suporterii, care vineri seară au umplut din nou stadionul „Ion Oblemenco“, aşa cum făcuseră şi la eşecul cu FC Vaslui. Istoria s-a repetat, iar la finalul meciului, alb-albaştrilor nu le-a rămas decât să-şi ceară scuze fanilor. „Ne pare rău că ne-am dezamăgit suporterii. Deocamdată nu îi merităm. Cred că am fi meritat măcar un rezultat de egalitate. Adversarii au avut două ocazii, cea din care au marcat şi cea de la faza eliminării lui Ciucă. Ne aşteaptă meciuri grele, mai ales că avem şi probleme de lot, însă sperăm ca din cele două jocuri cu Dinamo să obţinem rezultatele pe care le dorim“, a spus căpitanul Universităţii, Valerică Găman.
Mijlocaşul Andrei Prepeliţă a lăudat parcursul Oţelului şi a dat vina pe ghinion pentru eşecul cu moldovenii. „Păcat de atmosferă. Am avut 50 de baloane în careu şi pur şi simplu mingea n-a intrat în poartă. Oţelul merită să fie lider dacă are 32 de puncte. Noi am avut tot sezonul trecut 32 de puncte“, a afirmat „Prepe“.

Cu gândul la Cupă

Şi antrenorul Eugen Neagoe s-a declarat dezamăgit de faptul că Universitatea Craiova nu a reuşit să se impună în faţa „oţelarilor“. „Ne pare rău de atmosfera de pe stadion, de suporteri. Este pentru a doua oară consecutiv când nu le putem oferi o bucurie, mai ales că astăzi (vineri – n.r.) era şi o zi specială. Nu întotdeauna echipa care domină jocul câştigă, şi asta s-a întâmplat şi de această dată. Meritam cel puţin un punct. Poate a intervenit şi oboseala, pentru că am avut două meciuri grele, unul în cupă şi unul în campionat, pe terenuri foarte grele, poate cele mai proaste din Liga I, şi am folosit şi aceeaşi formulă de fiecare dată. Sperăm să reuşim să îi capacităm pe băieţi până la jocul de cupă cu Dinamo şi să ne atingem obiectivul pe care ni l-am propus. Oţelul, dacă este pe primul loc, înseamnă că merită şi cred că, dacă vor continua în acest fel, pot să aibă speranţe la campionat“, a spus „Geană“.
Patronul Adrian Mititelu a taxat jocul „la interes“ al moldovenilor şi a promis revanşa în retur: „Nu cred că Oţelul s-a comportat ca o mare campioană. S-au strâns ciorchine acolo în mijlocul careului. Părerea mea e că e o victorie nemeritată a Oţelului şi nu cred că rezultatul reflectă ce s-a întâmplat în teren. Noi jucăm foarte ofensiv, adversarii scapă pe contraatac, dau un gol şi apoi e greu să dai gol prin pădurea aia de jucători. Au şanse mari cei de la Oţelul să ia titlul. Vom juca şi noi în retur la Galaţi şi va fi greu să mai stea cu zece oameni în careu“, a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

61 COMENTARII