28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim a pierdut la Larvik

Oltchim a pierdut la Larvik

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au suferit o nouă înfrângere, a doua, în Grupa C a Ligii Campionilor, de data aceasta în faţa celor de la Larvik HK, norvegiencele impunându-se cu scorul de 34-31 (17-18). Oltencele au avut o primă repriză bună, au revenit de la cinci goluri diferenţă şi au reuşit să intre la cabine în avantaj, însă în partea secundă au avut numeroase greşeli pe atac, oferindu-le gazdelor posibilitatea să se distanţeze şi la opt goluri. Elevele lui Peter Kovacs au revenit pe final, însă au pierdut la trei goluri diferenţă (34-31).
Pentru Oltchim au evoluat următoarele: Tolnai (8 intervenţii), Ungureanu (6 intervenţii) – Farcău (7 goluri), Stanca (6), Elisei (4), Meiroşu (3), Ozel (3), Neagu (3), Geiger (2), Curea (1), S. Luca (1), Gatzel (1).
Lideră în clasamentul Grupei C este în continuare Larvik, cu 6 puncte, urmată de Oltchim (2), Toulon (2) şi Randers HK (2).
Următoarea partidă a Oltchimului din Liga Campionilor se va disputa pe 7 noiembrie, pe terenul franţuzoaicelor de la Toulon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU