28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSăndoi nu ştie dacă mai rămâne la tineret

Săndoi nu ştie dacă mai rămâne la tineret

Selecţionerul echipei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat marţi seară că i s-a propus să rămână în această funcţie, dar nu poate da un răspuns deocamdată. „Mi s-a propus, înaintea meciului retur cu Anglia, să antrenez în continuare echipa naţională de tineret, indiferent de rezultat. Mă bucură acest fapt, pentru că astfel mi s-a recunoscut munca depusă, dar nu pot da un răspuns deocamdată“, a spus Săndoi, citat de mediafax.ro.
La conferinţa de presă de după meciul echipelor de tineret ale României şi Angliei, disputat marţi şi încheiat cu scorul de 0-0, în urma căruia echipa lui Săndoi a ratat calificarea la Campionatul European din 2011, selecţionerul a mai spus că a simţit lipsa unui atacant veritabil.
România Under 21 a ratat marţi calificarea la turneul final al Campionatului European din Danemarca, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, la Botoşani, în compania Angliei, în returul play-off-ului. În tur, reprezentativa Angliei s-a impus cu scorul de 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS