29.3 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportInter s-a distrat cu Bremen

Inter s-a distrat cu Bremen

Echipa lui Chivu s-a impus într-o manieră categorică, scor 4-0, în faţa lui Werder, în Liga Campionilor, într-un meci în care Eto’o a marcat trei goluri.

Gruparea germană Werder Bremen a fost pradă uşoară pentru deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, Inter Milano, pe terenul căreia a pierdut, într-o manieră categorică, scor 0-4, în Grupa A a Ligii Campionilor. Echipa la care este legitimat şi Cristian Chivu a profitat de degringolada din apărarea nemţilor în minutul 21, când Samuel Eto’o a deschis scorul. Tot camerunezul a punctat pentru 2-0 în minutul 27, iar olandezul Sneijder a mărit diferenţa de pe tabelă la trei goluri în minutul 34. Eto’o şi-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor cu zece minute înainte de final. Chivu a jucat pe toată durata meciului la Inter şi a avut o evoluţie modestă. Agenţia Goal l-a notat pe român cu 5,5 şi a catalogat astfel evoluţia sa: „Nu a părut deloc în formă. Pe partea sa, Bremen şi-a creat singurele ocazii clare de gol pe care le-a avut, în prima repriză. În plus, nu a contribuit cu nimic la construcţia jocului“.
După această victorie, Inter are patru puncte în Grupa A a Ligii Campionilor şi s-a instalat pe primul loc, la egalitate cu gruparea engleză Tottenham, la rândul ei învingătoare cu 4-1 în meciurile de pe teren propriu în faţa lui Twente (Van der Vaart ‘47, Pavliucenko ‘50, ‘64, ambele penalti, Bale ‘85 / Chadli ‘56).

Deac, nici măcar rezervă

Ciprian Deac, mijlocaş transferat în vară de Schalke de la CFR Cluj, nu a fost nici măcar rezervă la partida pe care gruparea din Gelsenkirchen a câştigat-o cu 2-0 pe teren propriu în faţa portughezilor de la Benfica Lisabona. Germanii, care au avut un început de sezon dezastruos, au deschis târziu scorul, prin peruanul Farfan, în minutul 73, iar olandezul Huntelaar a închis tabela cu cinci minute înainte de fluierul final. Partida s-a jucat în cadrul Grupei B a competiţiei, în care, tot miercuri seară, francezii de la Olympique Lyon s-au impus, clar, cu 3-1, pe terenul israelienilor de la Hapoel Tel-Aviv. Golurile lyonezilor au fost marcate de brazilianul Bastos (‘7 pen. ‘36) şi bosniacul Pjanici (‘90+4), în timp ce pentru Hapoel a punctat Enyeama (‘79 pen.).
FC Barcelona, poate principala favorită la cucerirea trofeului Ligii Campionilor, nu a izbutit să obţină decât un rezultat de egalitate în Grupa D, scor 1-1, pe terenul ruşilor de la Rubin Kazan. Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate din lovituri de la 11 metri, de Noboa (‘30), respectiv Villa (‘60). Barca a evoluat fără cel mai bun jucător al ei, Lionel Messi, încă nerefăcut după o accidentare la gleznă. Arlauskis, fostul portar al Unirii Urziceni, a fost rezervă la Rubin Kazan.
Nici românul Giani Kiriţă nu a jucat la formaţia Bursaspor, în partida pierdută de turci cu 1-0 la Glasgow, în faţa lui Rangers.

Rezultatele înregistrate în Liga Campionilor
Rezultatele înregistrate în partidele disputate, miercuri seară, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor: Grupa A: Tottenham Hotspur (Anglia) – FC Twente Enschede (Olanda) 4-1, Intenazionale Milano (Italia) – Werder Bremen (Germania) 4-0. Grupa B: Hapoel Tel-Aviv (Israel) – Olympique Lyon (Franţa) 1-3, Schalke 04 (Germania) – Benfica Lisabona (Portugalia) 2-0. Grupa C: Valencia CF (Spania) – Manchester United (Anglia) 0-1, Glasgow Rangers (Scoţia) – Bursaspor (Turcia) 1-0. Grupa D: Rubin Kazan (Rusia) – FC Barcelona (Spania) 1-1, Panathinaikos Atena (Grecia) – FC Copenhaga (Danemarca) 0-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS