17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportO căruţă de medalii pentru CSU Craiova

O căruţă de medalii pentru CSU Craiova

Sportivii Secţiei de orientare din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova au participat, recent, la Campionatul Naţional de orientare (probele de sprint, lungă distanţă, medie distanţă şi ştafetă), desfăşurat în pădurile Făget Colonie, Micuş, Casele Miceşti şi Făget, din apropierea oraşului Cluj-Napoca.  Toate probele au contat atât pentru Campionatul Naţional, cât şi pentru competiţia internaţională „Transilvania Open  2010“, la care au participat sportivi din Austria, Spania, Ungaria, Portugalia, Slovacia şi Norvegia.
Cu excepţia Veronicăi Minoiu, care a concurat accidentată (entorsă la glezna stângă), sportivii craioveni au alergat, din nou, în nota obişnuită şi au obţinut nouă medalii de aur, trei de argint şi două de bronz. Andra Anghel şi Ionuţ Zincă au învins în toate  probele individuale, la F18, respectiv seniori, obţinând fiecare câte trei medalii de aur (sprint, lungă distanţă şi medie distanţă).
Daniel Barkasz a alergat foarte bine la M18 şi a intrat în posesia medaliilor de aur în probele de sprint şi lungă distanţă şi a medaliei de bronz în proba de medie distanţă. La cadeţi, clasamentul a fost alcătuit după rezultatele cumulate din probele de medie şi lungă distanţă, iar Emil Minoiu, care a câştigat în ambele zile de concurs, a obţinut medalia de aur.
Cu doua medalii de bronz şi una de argint, obţinute de Veronica Minoiu la senioare, şi două medalii de argint la seniori, prin Ovidiu Muţiu în proba de medie distanţă şi ştafetă (Daniel Barkasz, Ovidiu Muţiu şi Ionuţ Zincă), numărul medaliilor obţinute de sportivii de la CS Universitatea Craiova la aceste competiţii a ajuns la 14. Între 2 şi 6 septembrie, Andra Anghel, Daniel Barkasz, Veronica Minoiu, Ovidiu Muţiu şi Ionuţ Zincă vor participa la ultima ediţie a Campionatelor Balcanice de orientare din Belogradchik (Bulgaria). Începând din 2011, această competiţie îşi va lărgi graniţele, devenind Campionatele Sud-Est Europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS