20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDuminică, amical cu Fleetwood Town FC

Duminică, amical cu Fleetwood Town FC

Universitatea Craiova a avut vineri programată prima partidă de verificare după trei zile de antrenamente în Austria, amicalul cu echipa de liga a IV-a austriacă Sportklub Bischofshofen, meci-test ce urma să se dispute vineri seară în localitatea Bruck, situată la aproximativ 12 kilometri de cartierul general al oltenilor de la Kaprun.

Conform programului anunţat de site-ul oficial al clubului Universitatea, pe lângă meciul amical cu echipa din Bischofshofen, alb-albaştrii au avut, în prima parte a zilei de vineri, programate alte două şedinţe de pregătire, la sala de forţă şi pe terenul de antrenament. Reamintim, la Kaprun, Universitatea dispune de două terenuri de pregătire, unul normal, iar celălalt de dimensiuni reduse, aflate la aproximativ 15 km de hotelul în care sunt cazaţi oltenii.

Următorul amical al elevilor lui Aurică Ţicleanu, anunţat de site-ul clubului alb-albastru, este programat duminică, cu Fleetwood Town F.C., echipă care în această vară a promovat în Liga a V-a engleză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII