28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFrank Ribery nu va juca finala LC

Frank Ribery nu va juca finala LC

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins apelul formulat de Bayern München şi de Frank Ribery împotriva suspendării care îl împiedică pe mijlocaşul francez să dispute finala Ligii Campionilor, programată sâmbătă, 22 mai, cu Inter Milano.

Într-un comunicat remis ieri presei, TAS a anunţat că „a respins apelul şi a confirmat suspendarea de trei meciuri impusă de instanţa de apel a UEFA împotriva jucătorului lui FC Bayern München, Frank Ribery. În consecinţă, jucătorul nu va putea disputa finala Ligii Campionilor 2010".

Ribery s-a prezentat luni, la Lausanne, în faţa TAS, împreună cu preşedintele clubului Bayern München, Karl-Heinz Rummenigge, şi cu avocaţi ai clubului, pentru un ultim apel împotriva suspendării care îl împiedică să joace finala Ligii Campionilor. Ribery şi Bayern au contestat la TAS decizia UEFA de suspendare a mijlocaşului francez pentru trei meciuri, dictată după eliminarea sa în urma unei intrări periculoase asupra lui Lisandro, în prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor cu Olympique Lyon (1-0). Ribery a efectuat deja o etapă de suspendare, în returul cu Lyon (3-0).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS