22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu nu vrea să plece de la Fiorentina

Mutu nu vrea să plece de la Fiorentina

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, care va afla pe 19 aprilie perioada suspendării în cazul de dopaj cu sibutramină, nu doreşte să plece de la Fiorentina, simţindu-se dator faţă de club şi faţă de coechipierii săi. „Adrian Mutu vrea să rămână la Fiorentina ca un fel de compensaţie, deoarece se simte dator faţă de echipă şi club, mai ales că acel gest necugetat de a lua sibutramină a provocat atâtea probleme formaţiei lui Cesare Prandelli", a scris violanews.com.

Vicepreşedintele clubului Fiorentina, Mario Cognigni, a declarat vineri că Adrian Mutu este un adevărat campion, care intră în planurile clubului şi pentru viitor. „Dacă mă gândesc la ce ne-a făcut în ianuarie, mă apucă nervii, dar Adrian e un mare campion şi mereu am avut un raport de simpatie, de aceea el intră în planurile noastre de viitor", a afirmat Cognigni.

Scandalul de dopaj în care este implicat Mutu a izbucnit pe 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS