28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportJoc-şcoală pe un teren îngheţat

Joc-şcoală pe un teren îngheţat

Mark Wotte a decis ca în absenţa unui meci amical să-şi testeze jucătorii aflaţi în lot printr-un joc-şcoală disputat vineri dimineaţă pe terenul „Zoltan Crişan“ din complexul sportiv „Ion Oblemenco“. Antrenorul principal al Universităţii a împărţit lotul în două echipe, una în culoarea „Portocalei Mecanice“, iar cealaltă în alb. „Portocaliii“ au evoluat în formula: Silviu Lung Jr. – Bădoi, V. Găman, Matsuoka, Buşu – Firţulescu, Dilevski, Trică, Gîngioveanu – Fl. Costea, Prepeliţă. „Albii“: Merlier – Buleică, I. Popescu, R. Barbu, Giurcă – I. Găman, Nicolae, Bărboianu, M. Costea – Al. Piţurcă, Dina. Jocul-şcoală a cuprins trei reprize a câte 30 de minute fiecare şi s-a încheiat cu scorul de 1-1. Pe parcurs, între jucătorii celor două echipe s-au mai făcut schimbări, astfel că Firţulescu a trecut la „albi“ şi a reuşit un gol, iar Dilevski a marcat pentru „portocalii“.
Pe un teren îngheţat, jucătorul brazilian sosit în probe la Ştiinţa, Jean Matsuoka, a făcut pereche cu Valerică Găman în centrul defensivei şi a reuşit să lase o impresie bună. Jocul-şcoală a fost urmărit de pe margine şi de finanţatorul Adrian Mititelu.
Au mai intrat: Gogoşoiu, Crăciun, Mecea, Roman. Ologu şi Răducu au făcut antrenament separat, ei având unele probleme de sănătate. Curteanu nu a fost folosit, el nefiind inclus în lista lui Mark Wotte pentru Antalya, rămânând să se pregătească cu antrenorul Mircea Oţet, cu echipa a doua a Universităţii. Puştii olteni se vor antrena pe toată durata pauzei competiţionale în Craiova.
Delegaţia Universităţii va pleca duminică la Bucureşti, urmând ca luni dimineaţă să decoleze spre Antalya. Aici, alb-albaştrii se vor deplasa în staţiunea Lara şi vor fi cazaţi la Hotelul „Melas“. Turneul de pregătire şi jocuri amicale al Ştiinţei din Turcia este programat între 25 ianuarie – 8 februarie, perioadă în care oltenii vor disputa cel puţin cinci partide de verificare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU