19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii sunt puşi pe fapte mari

Găzarii sunt puşi pe fapte mari

Gaz Metan CFR Craiova – Jiul Petroşani
Stadion
„Depou“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Gaz Metan:
Vulpescu – Buleică, Feleagă, Cruşoveanu, D. Rădoi – Vigariu, Rioşanu, Pătrană, Mitroi – Crăciun, Trifu. Antrenor: Ionel Gane.
Jiul Petroşani: Hotoboc – Răduţoiu, Pintilii, V. Stancu, Mihai Gheorghe – I. Şerban, M. Ilie, Mircea Gheorghe, Cruceru – L. Pârvu, Apetri. Antrenor: Daniel Timofte.
Vor arbitra: S. Tarcea – I. Bârjac, Fl. Potora.

Gaz Metan CFR Craiova se află în faţa unui nou test extrem de dificil, urmând să întâlnească sâmbătă, pe propriul teren, una dintre echipele de „calibru“ ale seriei de vest, Jiul Petroşani, gruparea din Valea Jiului vizând promovarea în primul eşalon al ţării. Din fericire, pentru acest meci de la Craiova, tehnicianul „minerilor“ nu va putea conta pe serviciile a patru jucători importanţi, fiind vorba despre Alin Ilin, indisponibil până în 2010, Gheţi, care trece prin perioada de recuperare după o operaţie de menisc, Drăghici, accidentat, şi Ionuţ Luţu, care este suspendat. Cu toate acestea, George Boboc, vicepreşedintele Jiului, le-a impus fotbaliştilor săi să obţină cel puţin un rezultat de egalitate în meciul de la „Depou“ şi o victorie cu Baia Mare, acasă. „Dacă la Craiova facem un egal este foarte bine, important e să nu pierdem. Vrem ca din ultimele două jocuri să obţinem cel puţin patru puncte, dacă nu chiar şase, pentru a rămâne în obiectivul pe care ni l-am propus. Oricum, în retur se anunţă bătălie mare pentru primele locuri“, a afirmat Boboc.
Şi de partea cealaltă pretenţiile sunt mari, Gheorghe Frăţică, preşedintele Gaz Metanului CFR Craiova, fiind vehement în privinţa finalului de tur, victorie cu Jiul şi cel puţin un punct la Arad, cu UTA. „Nici nu concep să nu câştigăm cu Jiul. Avem valoare şi sunt convins că băieţii vor face tot ce pot ca să terminăm turul în forţă. Şi la Arad, etapa viitoare, vrem să facem o figură frumoasă, mai ales că meciul se joacă sâmbătă, în nocturnă, de la ora 20.00, şi este transmis în direct pe Sport.ro. Vrem să arătăm tuturor că formăm o echipă frumoasă“, a spus Gheorghe Frăţică, regretând că Ionuţ Luţu nu a acceptat în vară să joace la „Depou“. „Îmi pare nespus de rău că Luţu nu a semnat cu noi şi s-a dus la Petroşani. Ar fi fost util echipei noastre, dar el a ales să meargă acolo şi acum face mai mult tuşa. Oricum, noi îl iubim şi aşa, este unul dintre simbolurile fotbalului craiovean şi merită respectat“, a completat Frăţică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS