30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportClujenii - cu nervii, cehii - cu punctele

Clujenii – cu nervii, cehii – cu punctele

CFR Cluj a fost învinsă joi, cu scorul de 3-2, pe teren propriu, de formaţia cehă Sparta Praga, într-un meci contând pentru etapa a patra a Grupei K a Ligii Europa, după ce a primit gol la ultima fază a întâlnirii, atunci când avea pe teren doar nouă jucători. Golurile formaţiei ardelene au fost marcate de Traore (‘25) şi de Dubarbier (‘90+1), în timp ce pentru oaspeţi au înscris Holenda (‘6, ‘16) şi Wilfried (‘90+6). Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 64, după ce Gabriel Mureşan a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault din spate. În minutul 88, CFR Cluj a rămas cu doar nouă jucători pe teren, Bogdan Mara fiind trimis la cabine după ce a văzut al doilea cartonaş galben.
În repriza secundă, suporterii echipei clujene au cerut demisia antrenorului Antonio Conceicao, considerându-l principalul vinovat pentru rezultatele slabe. Antonio Conceicao nu crede însă că ar trebui demis, chiar dacă CFR nu mai are şanse de calificare. „E foarte greu să mergem mai departe, mai avem şanse doar teoretic. Este aproape imposibil. Îi înţeleg şi pe fani pentru că mi-au cerut demisia, dar nici o echipă nu poate câştiga toate meciurile. Sper să beneficiem de mai multă înţelegere. Îmi reproşez strategia şi felul în care am pregătit acest joc, eu sunt singurul responsabil pentru ce s-a întâmplat. A fost un final tensionat şi nu ne-am mai putut concentra la 2-2“, a spus tehnicianul lusitan.
În celălalt meci disputat în cadrul Grupei K, FC Copenhaga a remizat, scor 1-1, cu PSV Eindhoven. Etapa a 5-a, din 3 decembrie, programează meciurile PSV Eindhoven – Sparta Praga şi FC Copenhaga – CFR Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS