18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Petrescu visează să ajungă la Chelsea

Dan Petrescu visează să ajungă la Chelsea

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a spus că visul său este să ajungă la Chelsea Londra, chiar şi ca secund, considerând gruparea de pe „Stamford Bridge“ ca fiind a doua sa casă. „Visul meu a fost întotdeauna să ajung la Chelsea într-o bună zi, chiar şi ca secund. Inima mea e la Chelsea, sută la sută. E echipa pe care o iubesc. După Steaua, prima mea echipă, «Stamford Bridge» e a doua mea casă şi întotdeauna urmăresc ce face Chelsea. Una dintre fiicele mele s-a născut când jucam la Chelsea şi i-am dat numele Chelsea. Acum are 11 ani. Când am stat la Londra, a fost cea mai fericită perioadă din viaţa mea“, a menţionat „Bursucul“.
Tehnicianul român susţine că se simte pregătit pentru a antrena în Premier League, fiind sigur că nu va dezamăgi dacă cineva i-ar acorda această şansă.
„Prietenii mei Roberto di Matteo şi Gianfranco Zola sunt manageri la West Brom şi West Ham, două cluburi mari. Dacă cineva din Anglia mi-ar oferi o şansă, sunt sigur că n-ar fi dezamăgit“, a spus Petrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU