27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportStoica regretă că au plecat Bornescu şi Gîngioveanu

Stoica regretă că au plecat Bornescu şi Gîngioveanu

Căpitanul Universităţii Craiova consideră că victoria cu Dinamo ar putea aduce împăcarea echipei din Bănie cu suporterii.

Alb-albaştrii au efectuat ieri, înaintea antrenamentului, o şedinţă foto, alegând să se prezinte în tricourile albe cu dungi albastre, preferate şi la meciul cu Internaţional Curtea de Argeş. Posterele cu echipa, dar şi cu fiecare jucător vor fi editate în perioada următoare.
Înaintea antrenamentului, doi dintre cei mai experimentaţi jucători ai Ştiinţei au vorbit despre sezonul care stă să înceapă, dar şi despre situaţia de la Craiova. „Ca la orice început, sperăm să fie bine. Un meci reuşit cu Dinamo ar aduce şi împăcarea cu suporterii. Trebuie să facem bucuria aceasta şi lor, dar şi nouă, pentru a uita toate necazurile din campionatul trecut. Nu avem de luat nici o revanşă. Datoria noastră este să jucăm fotbal şi să câştigăm din prima etapă. Din păcate, au plecat în această vară doi jucători foarte buni (Bornescu şi Gîngioveanu – n.r.)“, a spus Dorel Stoica, potrivit NewsIn.
Şi Florin Şoavă a anunţat că îşi doreşte un start perfect de sezon, adică o victorie împotriva rivalilor de la Dinamo. „Lotul actual este omogen, sperăm ca anul acesta să prindem un loc de cupă europeană. În meciul cu Dinamo va conta foarte mult forma de moment. Ne dorim un start favorabil, automat o victorie în prima etapă. Aşteptăm ca lumea să vină în număr mare la stadion, să ne încurajeze. Nu ştiu dacă va fi 2-0 ca în returul ediţiei trecute. Important e să avem un gol în plus faţă de adversar. Nu ne e teamă de vreun fotbalist de la Dinamo, nu ne interesează echipele pe care le întâlnim“, a declarat Şoavă.

Jandarmii, cu ochii
şi pe femei

Universitatea Craiova va întâlni pe Dinamo sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Jandarmii doljeni i-au pus de ieri în gardă pe suporterii care vor veni la meci, anunţând o serie de măsuri care se impun la astfel de întâlniri, considerate de risc maxim. După calculul jandarmilor, din cauza noului sistem de intrare, unui suporter îi vor fi necesare aproximativ 15 secunde până să treacă de porţi, motiv pentru care accesul spectatorilor este permis începând cu ora 18.00. Persoanele de sex feminin vor fi controlate foarte atent în corturi special amplasate lângă stadion, după ce jandarmii au dezvăluit că „la un meci am găsit fumigene în părul unei doamne“. Reprezentanţii Jandarmeriei au anunţat că i-au invitat pe liderii galeriei Craiovei la discuţii, pentru a le transmite măsurile de securitate care vor fi luate şi pentru a le controla bannerele. În plus, pozele suporterilor interzişi pe stadion vor fi postate la porţile de acces, pentru a fi identificaţi imediat dacă vor să intre abuziv.
Începând de astăzi, stadionul „Ion Oblemenco“ va fi păzit de jandarmi pentru ca suporterii să nu ascundă în tribună materiale interzise. Ca o noutate, forţele de ordine pot să intervină rapid în timpul jocului pentru a-i înlătura pe spectatorii turbulenţi. Aproximativ 1.200 de oameni de ordine vor asigura paza la partida de sâmbătă, 500 dintre ei fiind jandarmi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

38 COMENTARII