20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportArmel Disney se întoarce în Zăvoi

Armel Disney se întoarce în Zăvoi

CSM Vâlcea îl va transfera până la urmă pe atacantul congolez Mamouma Armel Ossilia Disney. Acesta a reuşit să îşi rezolve probleme financiare cu Farul Constanţa şi va semna astăzi cu CSM un contract valabil până în vară. „Vine liber de contract. Dacă va confirma, va rămâne la noi şi din vară. Oricum, după acest sezon îi expira contractul cu Farul şi nu avea rost să-l împrumutăm. El a promis că va lua dezlegare şi va juca la noi“, a spus directorul general din Zăvoi, Florin Verigeanu.
Disney a jucat ultima dată la Internaţional Piteşti, una dintre contracandidatele principale ale CSM în cursa pentru promovare, dar va avea concurenţă tare la Vâlcea, urmând să se lupte pentru un post de titular cu Stromajer şi Câju. Disney este al şaselea transfer reuşit de CSM în această pauză competiţională, după Dandea (Câmpia Turzii), Săceanu („U“ Craiova), Mihuţ şi Roszel (ambii de la UTA) şi Orac (Pandurii).

Artimon se teme de Inter

Tehnicianul vâlcenilor, Alin Artimon, spune că se aştepta la victoria piteştenilor de la Internaţional în deplasarea de la Câmpia Turzii.
„Am spus că Internaţional este un adversar puternic, organizat din toate punctele de vedere. Am avut dreptate. Oricum, noi jucăm numai pe teren. Cred că s-a văzut acest lucru şi se va vedea în continuare. Ne bazăm pe jucătorii noştri. Avem echipă bună. Vrem să câştigăm cât mai multe puncte şi să promovăm pe valoare. Meciul din etapa viitoare, cu FC Bihor Oradea, va fi foarte important şi trebuie să-l câştigăm“, a declarat Artimon.
În ceea ce priveşte meciul de debut din returul de campionat, cu Arieşul Turda, CSM a mizat pe patru fotbalişti noi, faţă de prima parte a sezonului. Roszel şi Mihuţ, ambii veniţi de la UT Arad, au jucat încă din primul minut, în timp ce Săceanu şi Orac au intrat pe parcursul meciului, în minutele 76, respectiv 90. „Cred că toţi s-au integrat. E bine că au venit. Sunt jucători valoroşi care ne pot ajuta mult. Era important să avem mai multe soluţii pentru fiecare post“, a adăugat Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU