23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportJucătorii viola, audiaţi de poliţie

Jucătorii viola, audiaţi de poliţie

Trei dintre jucătorii Fiorentinei – Montolivo, Dainelli şi Donadel – vor da declaraţii poliţiei cu privire la accidentul petrecut după meciul cu Genoa din Serie A, când autocarul formaţiei toscane a călcat un suporter, care se află în stare gravă la spital.
În total, 12 martori vor depune mărturie la poliţie pentru ceea ce s-a întâmplat, iar printre ei se află şi mijlocaşii Riccardo Montolivo şi Marco Donadel, alături de fundaşul Dario Dainelli. Ei au stat în partea din spate a autocarului şi l-au văzut pe bărbatul căzut.
Suporterul lui Genoa Gabriele Amato a fost lovit de autocarul Fiorentinei, care pleca de la stadion. Meciul respectiv s-a terminat la egalitate, scor 3-3. Incidentul s-a produs întrucât şoferul a încercat să se grăbească, pentru că fanii echipei adverse erau nemulţumiţi de unele decizii ale arbitrului şi ar fi putut ataca autocarul grupării toscane. Presa italiană a scris că fanul lui Genoa consumase cocaină înainte să vină la meci, dar nu s-a stabilit dacă din acest motiv şi-a pierdut echilibrul şi a fost lovit de autocar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS