22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica are antrenori noi

Marica are antrenori noi

Atacantul român Ciprian Marica are antrenori noi, clubul la care este legitimat, VfB Stuttgart, anunţând că l-a înlocuit pe tehnicianul Armin Veh cu cuplul format din Markus Babbel şi Rainer Widmayer. Armin Veh, care are 47 de ani, a venit la VfB Stuttgart în februarie 2006 şi a reuşit să câştige titlul în Bundesliga în 2007. În acest sezon, echipa, care nu a mai câştigat un meci de cinci etape, este pe locul 11, cu doar 18 puncte după disputarea a 14 runde.
„A fost o decizie dificilă să renunţăm la Armin Veh, pentru că îi suntem foarte recunoscători pentru ceea ce a făcut pentru noi în ultimii ani“, a spus preşedintele lui VfB Stuttgart, Erwin Staudt, care a adăugat că în weekend a ajuns la un acord cu Veh asupra faptului că la club „este nevoie de o schimbare“. Oficialul a mai spus că prin schimbarea antrenorului se urmăreşte o revitalizare a echipei, „jucătorii trebuind să se trezească şi să se concentreze mai mult la toate partidele“.
Armin Veh este cel de-al doilea antrenor demis în acest sezon din Bundesliga după Jos Luhukay, de la Borussia Monchengladbach.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS