15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportToacsen, tentat să-şi dea demisia

Toacsen, tentat să-şi dea demisia

După trei înfrângeri consecutive, Energia Pandurii Târgu Jiu a obţinut, in extremis, un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu Bucovina Suceava, la capătul unui meci dramatic. Cele două echipe au avut avantaj pe tabelă de câte două, chiar trei goluri, însă au încheiat prima repriză la egalitate: 12-12.
Echilibrul s-a păstrat până în minutul 43, când oaspeţii s-au distanţat la trei goluri, 20-17. A fost momentul când Sorin Toacsen a decis să intre pe teren, unde au făcut minuni. Cele şapte intervenţii consecutive ale sale au relansat echipa, însă lipsa de idei în ofensivă a elevilor pe care îi antrenează a menţinut tensiunea pe parchet.
Sucevenii au păstrat în ultimele zece minute un gol avantaj, avans pe care-l puteau majora cu şase secunde înainte de final, dar Toacsen l-a anticipat pe Adomnicăi şi şi-a lansat echipa în atac, gorjenii reuşind să obţină o lovitură de la şapte metri în ultima secundă a meciului. Truică a avut puterea să execute şi să aducă un punct echipei sale, prea puţin însă pentru pretenţiile europene ale grupării gorjene.
Imediat după fluierul final, antrenorul Sorin Toacsen l-a anunţat pe preşedintele secţiei de handbal al clubului, Gore Popescu, că renunţă la funcţia de antrenor, consultându-se ulterior minute bune şi cu familia, chiar la marginea terenului. Toacsen şi-a motivat decizia prin faptul că unii jucători nu-i respectă indicaţiile.
După mai multe discuţii cu conducătorii clubului, s-a convenit ca tehnicianul să prezinte un raport, urmând a se lua măsurile de rigoare în şedinţa de miercuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS