17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStromajer, pe lista disponibilizaţilor

Stromajer, pe lista disponibilizaţilor

Suspendarea lui Alex Piţurcă, titular în atacul pandurilor în primele cinci etape, a fost favorabilă pentru Jaka Stromajer de a demonstra că are valoare. Slovenul a fost însă inexistent pe teren în jocul cu Steaua, făcându-i pe oficialii echipei gorjene să regrete absenţa lui Piţurcă junior. „Piţurcă este un jucător bun pentru Pandurii. Cu Steaua s-a simţit lipsa lui. Este un atacant care ţine în permanenţă lângă el câte doi apărători. Face presing, ţine bine de minge, este util“, a afirmat vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu.
Jaka Stromajer ar putea ajunge, sub formă de împrumut, la CSM Râmnicu Vâlcea, după ce gorjenii au transferat recent doi atacanţi, pe sârbul Milanko Raskovic şi pe Valentin Simion, de la Steaua. „Cei de la Vâlcea l-au vrut pe Stromajer şi anul trecut. Vom analiza ce vom face, pentru că au mai venit doi atacanţi în lot. Decizia îi aparţine antrenorului Neagoe, nu ne băgăm nici unul din conducere. Dacă Eugen renunţă la Stromajer, atunci va merge la Vâlcea“, a mai spus Temelescu. Slovenul Jaka Stromajer se află la al doilea sezon cu Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care a marcat două goluri.

Pandurii visează numai la victorii

După ce a întâlnit patru reprezentante ale României în cupele europene, Dinamo, Poli Timişoara, Unirea Urziceni şi Steaua, în primele şase etape, Pandurii Târgu Jiu va avea parte de adversari accesibili în următoarele runde, urmând să joace cu Gaz Metan Mediaş, în deplasare, CS Otopeni, acasă, şi Gloria Buzău, în deplasare.
Oficialii grupării gorjene sunt optimişti şi speră să nu aibă parte de vreo înfrângere în următoarea perioadă.
„Sunt meciuri directe cu echipe aflate în subsolul clasamentului şi trebuie să le fim superiori. Echipa şi-a dat drumul la joc şi suntem pe val. Vin trei meciuri cu formaţii apropiate valoric de noi, aşa că vrem să luăm toate cele nouă puncte. Putem câştiga tot. Gaz Metan este o echipă care joacă bine acasă, se aruncă în atac şi o putem surprinde. Păcat de lipsa lui Vasilache. Otopeniul nu ne va pune probleme, mai ales că jucăm acasă, iar la Buzău continuăm tradiţia. I-am bătut şi anul trecut, acum mergem tot la victorie. Ca să nu fiu prea lacom, ar fi bune şi şapte puncte“, a încheiat vicepreşedintele pandurilor.

Cazul „Vaslui“ a rămas în pronunţare

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat în discuţie din nou cazul prin care clubul Pandurii Târgu Jiu a chemat în faţa comisiei capii fotbalului românesc pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu. Aceştia au refuzat să se autosesizeze în sezonul trecut, când FC Vaslui a folosit şase fotbalişti extracomunitari, cu unul mai mult decât prevede regulamentul, în partida cu Pandurii, scor 1-0. Dintre persoanele reclamate, Mircea Sandu, Mitică Dragomir, Adalbert Kassai şi Valentin Alexandru, doar ultimul a fost prezent la audieri, în timp ce gorjenii au fost repezentaţi de responsabilul departamentului juridic, Toni Mihail Greblă.
Membrii comisiei au hotărât să delibereze doar în baza mărturiilor vicepreşedintelui LPF, Vali Alexandru, şi a secretarului general al FRF, Adalbert Kassai, precum şi a oficialilor de la Pandurii, decizia urmând să fie comunicată în termen de şapte zile. „S-a încheiat definitiv cazul Pandurii contra oficialilor FRF şi LPF, dar decizia a rămas în pronunţare, chiar dacă Mircea Sandu şi Mitică Dragomir nu s-au prezentat la audieri. La şedinţă a fost prezent doar vicepreşedintele LPF, Valentin Alexandru. Decizia se va pronunţa în termen de o săptămână“, a declarat Greblă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS