28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRedknapp va fi anchetat din nou

Redknapp va fi anchetat din nou

Mai multe persoane importante din fotbalul englez, printre care şi managerul lui Portsmouth, Harry Redknapp, au intrat din nou în vizorul procurorilor în dosarul fraudelor comise în cadrul mai multor transferuri din Premier League. Poliţia a predat dosarul după doi ani de investigaţii, iar în acte sunt menţionate şapte persoane cunoscute, printre care managerul echipei Portsmouth, Harry Redknapp, dar şi cea mai cunoscută femeie din fotbalul britanic, Karred Brady, care ocupă funcţia de director la Birmingham City.
Detectivii din cadrul unităţii economice a poliţiei londoneze au cerut începerea urmăririi împotriva persoanelor citate în dosar, iar procurorii au confirmat că li s-a cerut să ia decizii împotriva acuzaţilor. În dosar mai sunt anchetaţi şi preşedintele lui Leicester City, Milan Mandaric, directorul executiv al lui Portsmouth, Peter Storrie, fostul mijlocaş al lui Rangers şi Portsmouth, Amdy Faye, coproprietarul lui Birmingham City, David Sullivan, şi agentul Willie McKay. Toţi cei şapte au negat că ar fi comis ilegalităţi.
Redknapp a câştigat în luna mai şi un proces împotriva Poliţiei din Londra, după ce a acuzat că mai mulţi oameni ai legii i-au percheziţionat fără drept casa în cadrul anchetei.
Investigaţia legată de transferurile din Premier League a pornit în urma unor acuzaţii ale fostului manager de la Luton Town, Mike Newell, care a susţinut că i s-a oferit mită din partea unor impresari de jucători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS