17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie pentru panduri

Victorie pentru panduri

Cei trei străini, macedoneanul Karcev, israelianul Edo şi portughezul Jaime, au fost trimişi acasă de antrenorul Neagoe.

Echipa Pandurii s-a impus fără probleme, scor 2-0, în faţa formaţiei Minerul Mătăsari (Liga a III-a), jucătorii echipei oaspete fiind chemaţi din vacanţă pentru primul amical al echipei lui Eugen Neagoe. În prima formulă de echipă şi-au făcut apariţia, surprinzător, Vidakovic şi Adi Popescu, jucători puşi pe lista de transferuri, utilizarea celor doi explicându-se prin faptul că aceştia au fost monitorizaţi de impresari, mai ales că Neagoe şi-a menţinut decizia de a renunţa la serviciile celor doi. Nemanja Vidakovic a fost unul dintre cei mai activi jucători, sârbul deschizând scorul, în minutul 15, în urma unei pătrunderi prin centrul defensivei oaspete, după o pasă lungă a lui Mândrean. Pandurii şi-au mai creat trei ocazii irosite de Stângă, din plonjon, cu capul, şi de Stromajer, de două ori, ultimul neinspirat în toate acţiunile. Noile achiziţii – Stanca, Nalaţi şi Tilincă – au debutat în partea a doua, ultimul oferindu-i pasa de gol lui Orac (’61) pentru majorarea diferenţei.
„A fost un antrenament reuşit. Vom încerca mai multe sisteme de joc în această perioadă. Cert este că vom evolua cu patru fundaşi. De la mijloc în sus se pot schimba multe. Ştiam că este o stare de oboseală la echipă, iar în a doua repriză au fost momente foarte bune, când au jucat aşa cum le-am cerut. Puteam să mai marcăm, dar ne-a lipsit prospeţimea. Au fost şi jucători noi în echipă“, a declarat Neagoe. „Geană“ a început meciul în formula: Râmniceanu – Mândrean, Jaime, Rusu, Grecu – Adi Popescu, Vancea, Stângă, Dedu – Stromajer, Vidakovic. În partea a doua a jocului, pandurii au intrat în teren cu: Stanca – Popete, Rus, Chibulcutean, Cardoso – Vasilache, Nalaţi, Păcurar, Orac – Piţurcă jr., Tilincă. Antrenorul Eugen Neagoe a renunţat la cei trei jucători aflaţi în probe săptămâna trecută, macedoneanul Karcev, israelianul Edo şi portughezul Jaime. Primii doi nici nu au fost folosiţi în amicalul cu Minerul Mătăsari, iar Jaime nu a impresionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS