19.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPact de neagresiune între Oltchim şi Rulmentul

Pact de neagresiune între Oltchim şi Rulmentul

După ce Oltchim s-a despărţit de tehnicianul Gheorghe Tadici, iar Rulmentul Braşov este aproape de a rupe relaţia cu Mariana Târcă, oficialii celor două formaţii au decis să facă un pact de neagresiune pentru viitoarea ediţie de campionat.
„Doctorii sportivi se ajută între ei, tehnicienii îşi ţin partea unul altuia, aşa că nu văd de ce noi, preşedinţii de club, am continua să ne atacăm. Până la urmă, handbalul este doar o întrecere sportivă şi cel mai bun trebuie să câştige. Am avut o discuţie în acest sens cu patronul echipei Rulmentul Urban Braşov, Teodor Florescu, şi am convenit ca-n viitoarea ediţie de campionat să excludem atacurile prin intermediul presei sportive locale şi naţionale. Amândoi suntem oameni de cuvânt şi sunt sigur că acest pact nu va fi încălcat“, a declarat preşedintele chimist Ioan Gavrilescu.
Conducerea de la Oltchim a întrerupt tratativele cu tehnicianul sloven Tone Tiselj, care s-a răzgândit şi i-a anunţat pe vâlceni că are alte planuri şi nu va mai semna cu Oltchim. Potrivit zvonurilor, pe lista grupării vâlcene a posibililor antrenori şi-a făcut loc şi un român, Radu Voina, fost selecţioner la echipa masculină a României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS